PERSONDATA POLITIK

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Stenderup Jewellery (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 

1 DATAANSVARLIG
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Stenderup Jewellery

Musikantgatan 3, 1001
215 85 Malmö

Sverige

2 BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:

a) Levering af varer og services købt på vores hjemmeside:
Personoplysninger anvendes til at kontakte dig i forhold til salg og levering af varer og andre services, der kan bestilles via vores hjemmeside www.StenderupDesign.com.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke (når du godkender vores handelsbetingelser), således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Hvis du i forbindelse med anmodningen også afgiver dit samtykke hertil, behandles dine personoplysninger til markedsføring, som beskrevet herunder. 

                                              

Hvilke oplysninger anvender vi: 
Almindelige personoplysninger, som fx navn, adresse, e-mail, telefonnummer.

De oplysninger vi indsamler til persondatabehandling, vil i nogle tilfælde være obligatoriske, det vil sige nødvendige for at kunne kontakte dig og/eller levere varen/ydelsen. I forbindelse med gennemførelsen af den konkrete persondatabehandling vil vi oplyse dig om, hvilke oplysninger, der er obligatoriske. Modtager vi ikke de obligatoriske oplysninger kan vi ikke levere den ønskede vare/ydelse.

Personoplysningerne registreres hos Stenderup Jewellery og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

b) Markedsføring:
Hvis du har afgivet samtykke til at modtage vores nyhedsbrev, anvendes dine Personoplysninger til markedsføringsmæssige formål i form af bl.a. nyhedsbreve.

Hvilke oplysninger anvender vi: 
Almindelige personoplysninger, som fx navn, adresse, e-mail, telefonnummer. 

                                

c) Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:
Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder. Vores brug af cookies opfylder gældende lovgivning.

Hvilke oplysninger anvender vi: 
Cookie-data, online brugeradfærd og ved brugerundersøgelser med tilknyttede konkurrencer anvendes der i tillæg almindelige personoplysninger, som fx navn, adresse, e-mail, telefonnummer.

3 VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.StenderupDesign.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved brug af Trustpilot videresendes dog relevante oplysninger i forhold til at anmelde sitet.

4 DINE RETTIGHEDER
Som registreret hos Stenderup Jewellery har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Stenderup Jewellery via e-mail til kontakt@stenderupdesign.com 


Stenderup Jewellery
Musikantgatan 3, 1001
215 85 Malmö

Sverige

Mail: kontakt@stenderupdesign.com