Designed by You

Det kan til tider godt være svært at finde lige den ring man har i tankerne, om det så er en statement ring eller en forlovelses-/vielsesring. Ofte er man desværre nød til at gå på kompromis med hvad man gerne vil have og hvad man kan få. Her tænker vi ikke kun på hvilket budget man har til rådighed, men selve design udvalget. 

Med Designed by You kan du skabe lige den ring du drømmer om, og med samme princip som For the One you Love serien, er det valget af materialerne som afgøre prisen. 

 

Med Stenderup Jewellery's Designed by You, er du/i med i hele design processen for at skabe din/jeres drømme ring/ringe.

 

Så går du med en drøm om at få lavet en ring efter lige dine ønsker, eller vil du overraske en du holder af med en helt speciel ring, så kontakt os på email adressen: kontakt@stenderupdesign.com under emnet skriver du Designed by You.

I mailen skal du fortælle os lidt om hvad det er for en ring du gerne vil have lavet og gerne hvis du har nogle ideer til materiale valg som fx forgyldt sølv og safir sten i farven pink. Har du ikke nogle ideer til hvilken type af materialer ringen skal laves i, så er det også helt fint, det finder vi ud af det sammen. 

 

Har du en tegning af den ring du gerne vil have lavet eller et billed af den ring som du gerne vil have ændret lidt på, for at gøre den perfekt til dig, må du meget gerne vedhæfte den i mailen så vi kan se hvilke tanker du har gjort dig. Sidst men ikke mindst skal du fortælle os hvad dit budget for ringen er, derved kan vi lettere guide dig igennem hvad der er muligt og samme finde den perfekte design løsning for dig.