For the One you Love

Er en eksklusiv serie af smykker der er designede til de særlige øjeblikke i livet. Men det helt særlige ved denne serie af smykker, er at du selv kan være med til at bestemme om smykket skal være i sølv eller guld, samt hvilken type sten du gerne vil have. 

På denne måde kan du få lige det smykke du har udset dig og til den pris som passer dit budget. 

 

For med visionen om at alle kvinder fortjener et funklende smykke uanset budget, kan du i serien For the One you Love finde et udvalg af forlovelses-, vielses- og kærlighedsringe til hende, samt øreringe og halskæder.

Smykker som passer til de der helt særlige øjeblikke i livet, som til et bryllup, en konfirmation, en årsdag, en fødselsdag, en push present/barselgave osv. 

Køb serien her:

Når du har fundet lige det smykke som passer til den rigtige anledning, kan du vælge at få smykket i Sterling sølv, 14 karats guld eller 18 karats guld.

Herefter vælger du hvilken type af sten du gerne vil have i smykket, om det skal være en halvægte ædelsten i form af den flotte Zirkon sten eller om det skal være ædelstenen Moissanite, som er kendt for at være verdens mest funklende ædelsten. 

Læs mere for de to sten her:

 

  

Men hvis du ikke har fået design muligheder nok med For the One you Love, kan du med Designed by You skabe en helt personlig og unik ring.

Læs mere om mulighederne med Designed by You her.

31-1-19-0648.jpg