LEVERING OG FORSENDELSE

Vi afsender din ordre indenfor 1-3 hverdage efter du har lagt bestillingen i vores webshop. Vi tager forbehold for eventuelt udsolgte varer.

For the One you Love serien er bestillingsvare og leveringen vil derfor være ca. 3-4 uger.

Forsendelse
Du får fragtfri levering på din ordre, når den overstiger 700 kr.

Ordrer under 700 kr. tillægges en fragtpris.

Sikkerheden omkring vores pakker er vigtig, derfor har alle vores pakker altid et sporingsnummer. 

(Undtaget pakker til Norge som sendes med PostNord, som ikke tilbyder sporbare fragt til Norge.)

BYTTE OG RETUR

Hvis du ønsker at bytte eller returnere dit smykke, så kan du med fordel udskrive og benytte vores returformular for en nemmere og hurtigere ekspedering.

Returadresse

Husk at læse vores handelsbetingelser her, inden du sender dit produkt retur. 

For hurtigere ekspedering vedrørende bytte/retur, så benyt ovenstående returformular, som du kan udskrive og sende med din returpakke. Som et alternativt kan du også vedlægge en notits med samme oplysninger (ordrenummer, ordredato, navn, bytteforespørgsel, kontaktoplysninger).

Send returpakken til: 

Stenderup Jewellery
Musikantgatan 3, 1001
215 85 Malmö
Sverige

 

 

Når din returforsendelse er modtaget, vil kundeservice behandle den hurtigst muligt. Såfremt din returforsendelse opfylder betingelserne* for retur, tilbagefører vi pengene til dit betalingskort inden 14 dage. Har du betalt med kreditkort vil tilbagebetaling ske til det benyttede kreditkort ellers kan vi indsætte beløbet på din bankkonto. Det er derfor vigtigt, at du i dette tilfælde oplyser det bankkontonummer som pengene skal overføres til.

*Dine varer skal sendes retur i original æske og være i samme stand som ved modtagelsen, samt være forsvarligt indpakket i boblekuvert og / eller papkasse ved forsendelse. 

Retur & bytning

Der er få ting, der er gældende når du vil returnere en vare til os. 

  • Du har 14 dages returret, fra den dag du modtager din vare.

  • Hvis der ønskes en refundering eller reklamation, husk da at vedlægge en kopi af din kvittering/faktura, samt udfylde returformularen, som lå i din pakke. Vi forbeholder os retten til at sende din pakke retur, hvis dette ikke er vedlagt. 

  • Det er dit ansvar, at varen er pakket forsvarligt ind og at varen kommer sikkert frem til os. Vi har ikke ansvaret for forsvundne pakker.

  • Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.