VORES RETURPOLITIK

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare.

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på kontakt@stenderupdesign.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores returneringsformular eller standardfortrydelsesformularen som anbefalet i Forbrugeraftaleloven. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget din vare og gjort os opmærksomme på at du ønsker at fortryde dit køb. Du står selv for udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og at varen kommer sikkert frem til os. Vi har ikke ansvaret for forsvundne pakker.

Du bærer risikoen for varen til de er fremme hos os, så husk at få en kvittering som bevis på, at du har returneret pakken.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog med undtagelse af leveringsomkostningerne. Tilbagebetalingen sker når vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Stenderup Jewellery

Musikantgatan 3, 1001

SE - 215 85 Malmö

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Sammen med varen skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores returneringsformular, som du modtog sammen med varen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

HVIS DU VIL REKLAMERE:

Når du handler på www.StenderupDesign.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, betaler vi returfragten, såfremt du rekvirerer en returlabel hos os på kontakt@stenderupdesign.com. Du skal blot angive, at du ønsker en returlabel, når du informerer os om, at du vil reklamere over et køb.

Varen sendes til:

Stenderup Jewellery

Musikantgatan 3, 1001

SE – 215 85 Malmö

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er – gerne så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.